Storformat UV-print

... en verden af muligheder ...
Hidtil har vi udelukkende anvendt maling, lak og folie til dekorering og farvelægning af flader af acryl, glas, metal osv, hvilket både har været arbejds- og tidskrævende.

Med vores nye UV flatbed printer, har vi nu fået endnu flere muligheder for at udvikle og producere nye produkter samt opfylde vore kunders behov - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Valget faldt på netop denne maskine, da vi havde behov for en storformat printer, i forbindelse med fremstilling af lysskilte til havvindmøller, der bl.a skal kunne tåle salt, regn og rusk.

Vi kan printe lige det motiv vore kunder ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan printes direkte på mange forskellige materialer og i meget store størrelser. Printeren kan klare medier på op til 2,5 x 3,05 meter med en tykkelse på op til 50,8 mm samt ruller med en bredde på op til 220 cm.

UV hærdet print er tørt med det samme og har en ekstrem god vedhæftning således printet bliver siddende på mediet selv under hård belastning fra vind og vejr samt slidtage. Der kan printes direkte på et utal af medier blandt andet akryl, glas, metal, karton, træ, pap, PVC, polystyren, dibond og mange andre materialer.

I øjeblikket udnytter vi ca 50% af maskinens kapacitet i vores egen produktion, og er derfor åbne overfor samarbejde med andre virksomheder. Nedenfor kan du se et udpluk af de utallige anvendelsesmuligheder denne maskine byder.

Eksempler på vores arbejde:

Billederne herunder viser to billeder, der er printet med en tilsvarende printer. Billederne er monteret på slusekammeret ved Telemarkskanalen i Norge, og bliver udsat for ekstreme ydre påvirkninger, der stiller strenge krav til kvalitet og holdbarhed.

Efter 1 år, hvor billederne havde
stået under vand det meste af tiden

- også i vinterperioden, hvor vandet
til tider var frossent -

var der ingen synlige skader på
billederne, ej heller var de falmede.

UV-print på acryl / plexiglas ...

UV-print på sten, beton, marmor ...

UV-print på metal ... farver holder, selv om materialerne bliver bøjede. Det har vi blandt andet testet på metaloverflader

Til venstre vises et UV-print, printet direkte på en rustfri stålplade, der efterfølgende er kantbukket

Nedenfor: UV-print på aluminiumplade, der her anvendes som frontplade på væghængt aircondition

UV-print på glas

UV-print på keramik, klinker og fliser

UV-print på canvas, folie, tapet ...

UV-print på bordplader, træ- og klikgulve, døre ...